пятница, 22 декабря 2017 г.

На гостини до Пеппі Довгапанчохи

22 грудня 2017 року на передодні новорічних свят в нашій бібліотеці пройшла літературна гра «На гостини до Пеппі Довгапанчохи». Дітлахи з 4-Б  класу під керівництвом класного керівника Гарячої Г. І.  вирушили у віртуальну подорож на батьківщину Астрід Ліндгрен - Швецію.
Діти прогулялися по чистим, затишним вуличкам столиці Швеції – Стокгольму,  заглянули в центр міста,  де розташований дитячий музей казок - Юнібаккен.  Виявилося, що цей музей не схожий ні на один інший, тому що там можна все чіпати руками, скрізь лазити, повзати і навіть покататися на казковому паровозику, який і відвезе дітей на станцію де знаходилася вілла «Курка», там жила найсильніша дівчинка Пеппі Довгапанчоха.
Хто ж із учнів найбільше знає про цю дивовижну дівчинку. Це показала літературна гра в якій брали участь три команди: Томмі, Аннікі, Нільсона. Діти складали словесний портрет Пеппілотти, розгадували кросворд, в якому йшлося про країни де побувала наша мандрівниця, грали в її ігри. Та  провели багато інших змагань  відповідаючи на різноманітні питання стосуючись  нашої героїні.  Напередодні  Нового року ніхто не залишився без подарунків адже, Пеппі дуже любила робити подарунки.
Дітлахи отримали чарівні пігулки, які допомагають в душі завжди залишатися дітьми. А всім читачам бібліотеки я раджу: читайте книги великої казкарки - Астрід Ліндгрен, вона не тільки подарувала нам дивовижну дівчинку Пеппі Довгапанчоху, але й змогла подивитися на світ очима дитини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий