понедельник, 24 января 2022 г.

Дитяча бібліотека –Різнокольорова Країна книг та журналів

 


Книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами сьогодення  для дітей є комп’ютери та смартфони, книга була і залишається головним джерелом інформації та знать.

          19-20 січня 2022 року маленьких читачів гімназії №4 запросили до Енергодарської дитячої бібліотеки. Учні 2-А вчитель (Маслова О. А.), 2-Б вчитель (Гордієнко О.І.) здійснили дивовижну подорож до різнокольорової країни книг та журналів.  У світлому та затишному приміщенні бібліотеки їх  зустрічали бібліотекарі, які завжди раді своїм відвідувачам. Бібліотекар Тетяна Стьопкіна  розповіла, що дитяча бібліотека має величезний книжковий скарб, який складає близько 50 тисяч примірників. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.

Під час екскурсії учасники мали змогу ознайомитися з усіма відділами дитячої книгозбірні, новими книжками, виставками літератури, дізнатися про правила користування бібліотекою та її послуги.

          Приємною несподіванкою для малят стала театралізована вистава  з казковими героями Миколи Носова «Пригоди Незнайки та його друзів, яка ще раз показала роль книги в житті людини: «Хто багато читає тій і багато знає.»

Цікаві ігри та вікторини сподобались дітлахам і вони з нетерпінням чекають на нову зустріч. Учням також сподобалося подорожувати книжковою країною, про що свідчили бажання стати читачами дитячої бібліотеки та теплі, щирі слова бібліотекарам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий