воскресенье, 21 октября 2018 г.

Урок доброти


 «Людина починається з добра» під такою назвою 17 жовтня в шкільній бібліотеці  ЗОШ№4 пройшов урок доброти для учнів 4-В класу (вчитель Баранова А.О.) присвячений творчості В.О.Сухомлинського.
На початку уроку вчитель Баранова А.О. провела  бесіду з дітьми про добро, доброту, де можемо  зустріти, як і де використати. Діти говорили про добрі справи, про вміння дарувати добро іншим, про свої розуміння доброти.
Людина у цьому світі лише добро повинна творити,саме такою людиною і був Василь Сухомлинський про життя і творчість видатного письменника розповіла учням бібліотекар Тикшаєва Л.О., вона познайомила із збірками творів В.Сухомлинського з книжкової виставки:«Людина починається з добра».

Діти старанно готувалися до уроку:познайомились з казками та оповіданнями Василя Сухомлинського, малювали малюнки за творами, вчили вірші та пісні. Тому урок пройшов радісно і цікаво.
Учні із задоволенням відповідали на питання вікторини «Впізнай казку», прийняли участь у тренінгу  «Зроби добру справу», а також відчули  себе справжніми артистами під час  інсценування казок  В.Сухомлинського «Як здивувався Мурко», «Як їжачок до зими готувався», «Як синичка будить мене зранку», а на завершення заняття всі разом поповнили скриньку  «Добрих справ».


Комментариев нет:

Отправить комментарий