четверг, 5 апреля 2018 г.

Чудова країна - бібліотека



2 квітня в день народження відомого казкаря Г.К. Андерсена дорослі й діти всього світу святкують Міжнародний день  дитячої книги.
З нагоди свята ми запросили наших учнів 1- А класу (Аверченко О.О.), 1-Б класу (Василенко В.Л.),1-В класу(Шиян І.І.) для  «Посвячення в читачі».
Діти на спеціальному потязі , якій вела наш бібліотекар Волошина О.Л. відправились в подорож до чудової країни знань і мудрості – бібліотеки. Малят чекала зустріч з мешканцями нашого чудового читай - міста. Допитлива дівчинка Іринка відкрила секрет, де живуть мудрі чарівники , які дадуть відповідь на всі дитячої «чому».

Лісові звірятка розповіли про «Книжкову лікарню», яка працює у кожній бібліотеці та приймає всіх хворих книжок,  які потрапили в біду.
Червона Шапочка принесла подарунки та телеграми від казкових героїв. Діти задоволено відгадували від кого ці послання

Бабуся Шапокляк хотіла надати учням жахливі поради, але наші діти гарно пройшли її іспит та навчили поводитися з книгою.
А наприкінці подорожі Королева Книга посвятила дітей в читачі і вручила золотий ключик від шкільної бібліотеки. Діти були задоволені Святом, гарно читали вірші, співали пісні. Особлива вдячність учням  10 класу Мозуль Олені, Плесяк Тетяні, Сизовій Анастасії, учениці 6-А класу за активну допомогу в проведенні Свята. Бажаємо нашим новим читачам прочитати найкращі книги, багато хорошого з них узяти для себе і ніколи не розлучатися з книгою.

.

Комментариев нет:

Отправить комментарий