вторник, 14 ноября 2017 г.

Українські письменники відкривають Енергодар.





14 листопада у актовій залі  ЕБГ «Гармонія» відбулася творча зустріч з письменницею та журналісткою Галиною Вдовиченко.

Представниками нашої школи були учні 9-А, 10, 11 класів у супроводі викладача української мови та літератури Назарової Д.Г.
Письменниця  цікаво расповідала про свою творчість, де наші школярі дізналися про львівського скульптора Івана Пінзеля про його  дерев’яні сульптури, які надихнули письменницю на створення першого роману «Пів’яблука». Роман за рік став  «Кращою українською книгаю» за версію читаів тижневика «Кореспондент». Усім учням було  цікаво яких відомих письменників Галина Костянтинівна вважає найкращими. Серед них був Сергій Жадан, Лариса Денисенко, Оксана Забужко та інші представники сучасного українського письмеництва, які всі разом доповнюють одне одного, ствоючи цілісну картину сучасної української літератури.
Молодь  попросила надати поради письменникам-початківцям. Письменництво - це дослідження. Ви починаєте з нуля і вчитеся, доки пишете. Написав роман дайте йому полежати, пройдіться по тексту свіжим поглядом і надсилайте на конкурс «Коронація слова» мета його - пошук нових імен, і нових романів серед якіх може бути і ваш.





















Комментариев нет:

Отправить комментарий